Hvorfor dit nye websted ikke vises på Google!

Når du opretter et nyt websted, er en af dine topprioriteter uden tvivl at sikre, at det vises så højt som muligt på søgemaskinernes resultatsider (SERP). Jo højere dit websted rangerer, jo større er sandsynligheden for, at det bliver fundet af potentielle kunder. Så når du indtaster dit eget domæne, og det ikke vises på den første side af resultaterne, kan det være ret nedslående. Bare rolig – du er ikke alene. Mange mennesker oplever dette problem, når de lancerer deres nye websted. I dette indlæg forklarer vi, hvorfor dit websted måske ikke vises i Google, og giver nogle tips til, hvordan du kan forbedre dets placering.

Hvis du har oprettet et nyt websted inden for de sidste par måneder, undrer du dig sikkert over, hvorfor det ikke vises på Google. Du har måske endda kontrolleret, at dit websted er indekseret, men du kan stadig ikke se det i søgeresultaterne. Bare rolig – du er ikke alene! I dette blogindlæg forklarer vi, hvorfor dit nye websted måske ikke vises, og giver dig nogle tips til, hvordan du kan forbedre din placering. Så læs videre for at få mere at vide!

Du skal ikke bekymre dig, hvis dit websted ikke vises i Google endnu. Vi har nogle tips til at hjælpe dig med at få den indekseret og begynde at se trafik. I vores seneste artikel beskriver vi de fire hovedårsager til, at dit websted måske ikke vises i søgeresultaterne, og vi giver dig nogle løsninger til at løse dem. Klik på linket nu for at gå direkte til artiklen og begynde at forbedre din hjemmesides synlighed i dag!

hvorfor er min hjemmeside ikke på google?? Du kan se punkterne på listen herunder og tjekke om du har styr på dem:

1. Kontroller, om dit websted er indekseret af Google

2. Sørg for, at dit websted er blevet indsendt til Google Search Console

3. Kontroller dit websted i Google Search Console

4. Optimer dit websted til søgemaskineplacering

5. Indberet dit websted til andre søgemaskiner som Bing og Yahoo!

6. Fremme dit websted på sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og LinkedIn3. Sørg for, at dit websted bruger de korrekte metadata

7. Optimer dine sider med henblik på placering i søgemaskinerne

8. Indsend et sitemap til Google

9. Forbedre dit websteds indlæsningshastighed

Og ellers vil jeg anbefale dig at læse artiklen som der er linket til her i artiklen som er mere dybdegående og kan hjælpe dig godt på vej med at blive synlig på Google. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>