3 forskellige aktive rejser

Tilbage i 70’erne var de fleste danskeres ferier præget af grisefester, sangria og mange timers solbadning på stranden. Den dag i dag kan mange dog godt lide at der er et hvis formål med deres rejse. Den rejsende er derfor i højere grad villig til at planlægge nogle ekstra ting, for at få mere ud af deres rejse. I øjeblikket er aktive rejser noget af det der hitter allermest. Læs mere i denne artikel, hvis du vil mere om, hvilke forskellige typer aktive rejser der findes og hvordan du kommer afsted.   

Tag på vandreferie 

En vandreferie er en fantastisk måde at være aktiv på din rejse på og samtidig komme ud og se noget fantastisk natur og få noget frisk luft. Til forskel fra Danmark, er der bjerge på mange rejsedestinationer. Dette gør det muligt at vandre op til nogle fantastiske udsigtspunkter og se noget, som ikke er muligt hjemme i Danmark. Samtidig er det en sjov og oplevelsesrig måde at få motion på. Du kan nemlig udfordre dig selv når du vandrer og gradvist gå længere og stejlere distancer på kortere tid. Det er en fantastisk måde at komme i et med både naturen og din krop på samme tid. Hvis du er interesseret i at kombinere din næste rejse med nogle vandreture, kan du enten tage sydpå til Kreta, hvor du kan vandre ned igennem Samaria Gorge eller du kan sætte kursen mod Costa del Sol, hvor du kan komme op i højderne og vandre langs bjergvæggene på Caminito del Rey. Hvis du ønsker mere inspiration til din næste vandreferie, så læs mere her  

Cyklen som rejsemakker

Hvis du ønsker at se lidt mere, når du er ude at rejse, kan det være en idé at tage på cykelferie. Med en cykel kommer du nemlig hurtigt og nemt rundt, og kan nå at se en hel del. Du har også muligheder for at cykle steder hen, som ikke er mulige at besøge via hverken bil eller offentlig transport. Du kan enten vælge at tage din egen cykel med hjemmefra og checke den ind som speciel bagage i lufthavnen, eller du kan leje en cykel på rejsedestinationen. Hvis du skal være væk i længere tid, kan det være en økonomisk fordel at tage din egen cykel med hjemmefra.  

Tag ud at Surfe 

  Til dig der ønsker en lidt mere udfordrende aktiv ferie, kan du tage ud at surfe. Blandt de mest kendte surfingsdestinationer er Portugal, Costa Rica og Tarifa, alt afhængigt af hvilken form for surfing du ønsker at dyrke. Det er en god idé at tage på surferferie når vandet på destinationen er lidt varmere, så du har mulighed for at få mest muligt ud af oplevelsen og blive i vandet i længst mulig tid. Hvis det er første gang du skal surfe, er det en god idé at melde dig på et hold, hvor en professionel kan hjælpe dig i gang. Dette gælder både ved Kitesurfing, windsurfing og almindelig wavesurfing. Sikkerheden er vigtigt, ligegyldig hvilken aktiv ferie du skal på. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>