Den virkelig gode dag, der endte med et lille uheld

Jeg var lige vågnet. Klokken var 6 om morgenen. Jeg plejer ikke at vågne så tidligt. Men jeg var bare ikke så træt i dag. Jeg plejer at vågne senere og have meget svært ved at stå op lige inden skole. Men ikke denne gang. Jeg var virkelig frisk denne gang. Det giver måske mening, da jeg også faldt tidligt i søvn. Jeg skulle være i skole om to timer. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave indtil da. Jeg tænkte at jeg skulle tage et bad, så jeg kunne starte dagen ude, med at være frisk og ren. Det valgte jeg så at gøre. Jeg gik ind i badet og tog et ret langt og dejligt bad. Det var lige det jeg havde brug for. Efter spiste jeg noget morgenmad. Jeg spiste cornflakes og jeg var virkelig sulten i dag. Så børstede jeg mine tænder, og tog i skole. Det var en fin dag i skolen. Jeg kunne virkelig koncentrere mig, og jeg følte mig være frisk. Det hjalp virkelig at tage et bad lige inden skole, og det hjalp virkelig at sove tidligt, og vågne tidligt. Da vi så fik frikvarter, tog jeg ud for at spille bold med de andre fra klassen. Det var virkelig hyggeligt, og jeg kunne virkelig mærke jeg var frisk fordi jeg bare kunne blive ved med at løbe rundt. Men så skete det uheldige. Jeg taber min mobil ud af lommen, imens jeg løber med bolden. Kameraet smadrede. Det var virkelig uheldigt på sådan en god dag. Jeg tog efter skole ned til fixphone.dk for at få mit kamera skiftet. Det gjorde hel meget hurtigt og nemt. Det hjalp lige på dagen, der ellers har været så god indtil videre. Nu skulle jeg bare hjem og slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>