Egerbyg – en moderne entreprenørvirksomhed

Står du for at skulle renoverer dit hjem, virksomhed eller lign. og mangler højt specialiserede fagpersoner til at hjælpe dig i mål med dine ønsker eller drømme indenfor renovering, så bør du overveje Egerbyg, som kan bistå dig i hele byggeprocessen, idet de har specialiseret sig indenfor stort set alle faggrupper, hvor håndværket er unikt og vægtes høj kvalitet.

Priser for sundt arbejdsmiljø

Egerbyg har flere håndværkspriser bag sig bl.a. CSR People Prize 2016. En pris, til virksomheder, der påtager sig et ekstraordinært socialt ansvar og vægter et sundt arbejdsmiljø. Dette indbefatter, at alle anvendte materialer i videst muligt omfang er miljøvenlige samt at alt håndværk er udført miljømæssigt forsvarligt og sikkert.

Etik og moral

Det tilskrives dertil, at Egerbyg lægger vægt på etik og moral i alle henseender dvs. samarbejdet med deres kunder, medarbejdere herunder menneskerettigheder, hvor værdier som integritet og fairness indgår. Du kan finde mere om Egerbyg her, hvor du også vil kunne finde deres hjemmeside indeholdt utrolige flotte anbefalinger.

Håndværk er ikke bare håndværk

Håndværk der er forbundet med kvalitet har sans for detaljer som beliggenhed, udsigt, rum, æstetik og lysindfald. Det er det, dertil sammen skaber et godt håndværk, hvilket Egerbyg vægter til UG. Og det ses på deres udførte arbejde, som du også kan se billeder af på deres hjemmeside.

Egerbyg – En unik samarbejdspartner

Idet Egerbyg lægger vægt på socialt ansvar, er de dertil interesseret i faste engageret samarbejdspartnere og gerne de dygtigste indenfor alt håndværk / faggrupper. Det er med til at sikrer, at Egerbyg kan markedsfører sig som en af de stærkeste entreprenørvirksomhed med vægt på total- og hovedentreprise i Danmark.

Det gør dertil, at du som selvstændig samarbejdspartner kan drive egen virksomhed med vægt på frihed, understøttet at Egerbyg støtter dig med at få de håndværksmæssige opgaver, du er kvalificeret og faglig kompetent til. På den måde bliver du også en del af Egerbyg’s markedsføringsstrategi og sikrer deres reklame for din faglighed. Dette er dog med fokus på, at kunden er i centrum og tilbydes håndværk af højeste kvalitet.

Kunden i fokus

Som samarbejdspartner lægger Egerbyg vægt på, at kunden er i fokus. Det er udgangspunkt for en robust og sund forretning for alle partnere. Det er dertil også forbundet med stolt håndværk, som gør at Egerbyg sætter en ære i ekstraordinært teamwork.

At arbejde for Egerbyg gør, at man skal være indstillet på at møde op til samarbejdsmøder hver 14. dag, hvor opgaver sparres og kordineres. Dette sikrer det interne samarbejde med vægt på løbende optimering, også i forhold til kunden og plejen heraf. Dette underbygges dertil af langvarige relationer, åben og gensidig faglig dialog.

Har du som håndværker ønsket om at være selvstændig, er det ingen hindring at blive en del af Egerbyg. Det vigtigste er, at du er dygtig på dit felt og har viljen til et givtigt samarbejde og kan se dig som en del af Egerbyg’s profil med de værdier, som Egerbyg’s fundament er bygget på; nu og i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>