Festen der overraskede mig

Det var fredag, og jeg sad ude med nogle venner. Vi sad på en cafe, og spiste lidt og snakkede. Det var ret hyggeligt, og vi fik virkelig snakket meget. Vi var der nærmest i 3 timer. Vi plejer højst at være på en cafe i 2 timer, og det er virkelig meget for os. Vi så fodbold på tv’et og bestilte lidt kage. det var lækkert. Klokken var omkring 21, så det var også snart tid til at jeg ville smutte hjem. Jeg blev der måske 20 minutter mere og så sagde jeg farvel til vennerne. Jeg kom hjem omkring 22. jeg var virkelig træt så jeg begyndte allerede at lige mig til at sove.

 

Næste dag:

 

Det blev så næste dag. Det var weekend, og en dejlig lørdag. Jeg vågnede tidligt. Det var ret irriterende at jeg skulle det på en weekend. Men det blev jeg nødt til. Jeg skulle nemlig holde en fødselsdag for min kusine i dag. Hun holdt fest hos hende, og hele familien kom, så jeg blev også nødt til at komme. Jeg gjorde mig klar, og så smuttede jeg bare afsted. Jeg var sikker på at det nok skulle blive hyggeligt, men jeg kunne også mærke på min krop, at jeg stadig var lidt træt. Da jeg så kommer derhen, ser jeg et kæmpe telt i haven, og virkelig flot pyntet op. Der var en ballonbue, og det var bare så smukt. Jeg blev virkelig nysgerrig over hvor min kusine har fået alt der her fra så jeg spurgte hende. Hun fortalte at hun havde fået ballonbuen fra en side ved navn shop.festgear.dk. det ville jeg huske næste gang jeg skulle holde noget. Teltet sagde hun, at hun havde fået fra en side ved navn festgear.dk. Det var virkelig et flot telt, og med meget plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>