Guide til studenten: Det skal du have styr på

Er du en af de heldige studerende som får titlen som student i år? Så har du noget at se frem til! Det er blive student og få huen på, er nemlig noget helt særligt. Og en særlig anledning kræver ligeledes en særlig fejring. Det er dog ikke ren og skær sjov og ballade. Som kommende student, er der nemlig nogle praktiske ting, du skal have styr på. I guiden her, ser vi nærmere på nogle af de vigtige elementer du bør have styr på, inden du bliver student og får huen på. Lad os springe ud i det.

 

Studenterkjolen

Den første ting du skal have styr på, er henvendt til studenterne som skal have kjole på. Skal du ikke have en studenterkjole, kan du let og elegant hoppe over dette punkt. Men til de af jer som skal have en studenterkjole, er der helt essentielt, at i får styr på den hurtigt muligt. Køb gerne studenterkjolen i god tid, så du er sikker på at du når at få den. Ligeledes er det en god ide at købe den i god tid, så du får lige præcis den du helst vil have, inden den bliver udsolgt. Lige pludselige er der nemlig rigtig mange studiner som skal finde sig en studenterkjole. Ofte ender det med, at de mest populære hurtigt bliver udsolgt. Køb derfor kjolen i god tid. Klik her og få inspiration til studenterkjolen – du finder både populære, nye, og studenterkjoler på tilbud.

 

Ønskelisten over studentergave ønsker

Når du bliver student, så skal der holdes studentergilde. Og når der skal holdes studentergilde, så skal der modtages studentergaver. Ligesom til fødselsdag og jul, er det god stil, at give gæsterne en ønskeliste, over de gaver du ønsker sig. På den måde ved de hvad de skal gå efter, og du får samtidig noget du rent faktisk ønsker dig. Får derfor styr på dine studentergave ønsker, nogenlunde samtidig som du får styr på studentergildet, og får inviteret gæster. Hellere lidt for tidligt end lidt for sent. Du vil ikke fortryde at have været i god tid på dette punkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>