Hvad er et saunatæppe (og hvordan man bruger dem effektivt!)

Hvis du er en saunafan, har du sandsynligvis hørt om saunatæpper. Du undrer dig måske, er der nogen fordel ved denne nye dille? Skal jeg virkelig slippe +2000 kr bare for at ligge i, hvad der ser ud til at være en opvarmet sovepose?

 

Et saunatæppe er en bærbar saunaenhed, der bruger infrarøde stråler til at varme dig indefra og ud. De ligner soveposer og er lavet af polyurethanbomuld. Det er bevist, at de udløser dit stofskifte, hjælper dig med at afgifte din krop gennem din sved, fremkalder afslapning og forbedrer blodcirkulationen.

 

Fortsæt med at læse for at lære ins og outs af saunatæpper, hvad de er, hvordan de fungerer, og hvordan man bruger dem!

 

Hvad er et saunatæppe egentlig?

Ideen med et saunatæppe er lige så mærkeligt, som det er tiltalende. Hvad er de helt præcist?

Et saunatæppe er en bærbar saunaenhed. Temperaturer på infrarøde saunatæpper ligger mellem 120 og 140°F. De ligner meget soveposer, hvor dit hoved er den eneste del af din krop, der ikke er lukket og har tendens til at være lavet af polyurethanbomuld.

 

John Harvey Kellogg opfandt den infrarøde sauna i 1891. Han kaldte dem glødelampebade, og de var strukturer opvarmet med blotlagte pærer. Han viste sin opfindelse på verdensudstillingen i Chicago i 1893.

En japansk læge fik det første patent på infrarøde saunaer ved brug af langt infrarøde bølgelængder i 1965, og i 1979 kom de allerførste bredspektrede infrarøde saunaer til USA.

 

Det er uklart, hvem der opfandt det første infrarøde saunatæppe, men de er en fortsættelse af evige opfindelser i saunaverdenen for at bringe de bedst mulige resultater til saunabrugere.

 

Virker saunatæpper virkelig?

Ligesom de infrarøde saunaer, de er inspireret af, er saunatæpper videnskabeligt bevist at have mange fordele.

Infrarøde saunatæpper udløser dit stofskifte, inducerer detox via sved, hjælper dig med at slappe af og forbedrer blodcirkulationen.

 

Arsen, cadmium, bly og kviksølv kan alle findes i sved. Puha, du vil ikke have dem i din krop!

 

Derudover påvirker afslapning andre processer i din krop, såsom iltforbrug, hjertefrekvens og blodtryk. Afslapningsresponsteknikker kan endda reducere dit behov for sundhedsydelser med 43 procent!

 

Mere forskning er nødvendig for at forstå de nøjagtige virkningsmekanismer, der finder sted under infrarøde saunasessioner.

Jeg ejer personligt og kan varmt anbefale NordicHigh saunatæppe og kan bestemt bevidne styrken af ​​disse produkter – du VIL svede ved slutningen af ​​sessionen! Plus, hvis du bruger min kuponkode “FØRSTE200” kan du spare 200 kr på første køb!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>