Kom til udlandet og bliv en dygtig bartender inden sommeren slutter

Sommerferien er for mange ved at være slut og derfor nyder vi de sidste krampetrækninger, inden det hele for alvor går i gang igen. Hvis du stadigvæk har lidt ferie til gode, hvad kan det dog så bruges til?

Der er mange muligheder, men hvis vi skal komme med et godt forslag, så bør det helt sikkert være at tage til udlandet og dygtiggøre dig som bartender.

 

En lille måned med masser af ny, brugbar erfaring

Måske har du brug for lidt ekstra ferie inden du starter på arbejdet eller studiet igen. I dette tilfælde kan du derfor overveje at tage på opdagelse som bartender i en lille måneds tid med hjælp fra Barschool. 

Hvis du søger på bartender kursus udlandet så dukker Barschool.dk hurtigt op med masser af gode tilbud til dig. Du kan få mulighed for at rejse til Mallorca en lille måneds tid og få erhvervet dig en masse ny og brugbar viden, som du senere hen kan bruge til at få et job. 

Det er en måned som du vil opleve, går enormt hurtigt, men du vil alligevel føle, at du har udrettet en hel masse. Det er nemlig ikke nemt at være bartender, men med den rette erfaring og ekspertise, så er det. 

Barschool sørger for, at du har masser af erfaring og føler dig godt tilpas i dét at være bartender. 

 

Åben din verden op for nye muligheder

Du har måske ikke gået og tænkt så meget over, at du gerne vil være bartender, men hvorfor egentlig ikke? Der er ingen der siger, at det skal være et permanent karrierevalg.

Det kan dog åbne for nogle muligheder, som du måske ikke havde tænkt over, at du havde.

Måske opdager du, ved at tage på bartender kursus, at det er lige sådan et job du godt kunne tænke dig. Om ikke andet, så er det aldrig en dårlig idé at lære at masse drinks professionelt, er det vel? 

Der er absolut ingen skade i at give det en chance og se hvad du synes. Hvis det viser sig ikke at være noget for dig, så er du trods alt den erfaring rigere og har masser af ny erfaring, som du kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>