Escape room rejse

Hele verden rundt kender man nu til Escape Rooms og det skal prøves. Hos SuperEvent har vi escaperooms for alle aldre og det er en sjov måde at gå igennem en rejse på, uden at tage for langt væk. Breakout rooms er sjove og man skal virkelig tænke ud af boksen og bruge sine hjernemuskler på disse slags spil. Det går ud på, at man bliver låst inde i en times tid og skal prøve at finde ud af det rum man er inde i. Man finder ud ved at løse en masse forskellige gåder. Det kan være ting skal løses og åbnes, før man kan gå videre til næste gåde. Tingene er aldrig som man tror og man skal være nysgerrig og kigge over alt. Det er en rejse for hjernen og en oplevelse man ikke kan gå glip af. Udfordringer i et escape room er generelt mere mentale end fysiske, og det er normalt ikke nødvendigt at være fysisk fit eller behændig.  Forskellige færdigheder er nødvendige for forskellige typer gåder, lige fra kemi til matematik, geografi og en grundlæggende forståelse af andre emner.  Veldesignede escape room-puslespil kræver ikke, at spillerne har ekspertviden på et bestemt område; alle specialiserede eller mindre kendte oplysninger, der kræves for at løse et puslespil, skal kunne fås i selve rummet. Hvis spillerne sidder fast, kan der være en mekanisme på plads, hvormed de kan bede om tip. Tip kan leveres i skriftlig, video- eller lydform eller af en live gamemaster eller skuespiller, der er til stede i rummet. 
Spillere kan få forskellige oplevelser afhængigt af deres succes eller tab.
Gode slutninger er normalt repræsenteret ved enten at undslippe “levende” inden for tidsfristen, fuldføre rummets mål eller endda stoppe historiens trussel eller antagonist. Nogle spillesteder giver spillerne ekstra tid eller en fremskyndet gennemgang af de resterende gåder. Så book breakout room hos os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>