Smykkeguide: 5 gode smykkemærker til mænd

Mænd er ofte kræsne, når det kommer til smykker. Mange mænd ønsker et unikt udtryk, som kan være svært at finde. Der er dog en håndfuld smykkemærker, der gang på gang leverer smukke smykkedesigns til mænd. Står du lige nu og leder efter et smykkemærke til mænd? Så læs med herunder, hvor du får en smykkeguide med en oversigt over 5 forskellige, gode smykkemærker til mænd. Måske vil du blive overrasket over, hvor mange muligheder, der findes!

Alexander Lynggaard

Smykkemærket Alexander Lynggaard er et af de mest populære smykkemærker blandt mænd. Grunden til dette er, at Alexander Lynggaard fremstiller unikke designs, der passer til selv den mest kræsne mand. I modsætning til mange andre smykkemærker, finder du hos Alexander Lynggaard forskellige armbånd lavet af farvet træ. Disse armbånd blander det feminine udtryk med det maskuline, og giver en helt perfekt balance. Find blandt andet Alexander Lynggard hos www.guldbrandsen.dk

Tom Wood

Ønsker du helt simple og enkle smykker i kvalitet, kan smykkemærket Tom Wood være lige noget for dig! Smykkemærket Tom Wood laver de smukkeste smykker i holdbar Sterling sølv. Mange mænd frygter, at visse smykker leverer et alt for feminint udtryk – med Tom Wood smykker skal du ikke bekymre dig om dette! Tom Wood er et af de dyrere smykkemærker på markedet. Grunden til dette er udelukkende den gode kvalitet, der gør, at du kan beholde dine flotte smykker i mange år, før der er tegn på slid. 

IX Studios

Hvis du er en af dem, der ikke ønsker at bruge en formue på flotte smykker, men samtidig ønsker god kvalitet, er smykkemærket IX Studios et godt mærke for dig. IX Studios leverer, ligesom Tom Wood, neutrale og simple smykker, der passer til enhver mand og tøjstil. Hvis du ønsker at starte let ud på din smykkerejse, er IX Studios et godt sted at starte. Hos smykkemærket IX Studios finder du blandt andet et stort udvalg af halskæder, armbånd, ringe og meget mere.

Calvin Klein

Mange tror, at Calvin Klein blot laver parfume og tøj, men dette er altså ikke tilfældet! Faktisk fremstiller Calvin Klein et stort udvalg af forskellige, flotte smykker til både kvinder og mænd. Smykkerne er uni-sex, og blander dermed det feminine, lette udtryk med det rå og maskuline udtryk. Calvin Klein smykker er især en god gaveide, da de kan findes i mange forskellige designs og prisklasse. Du vil uden tvivl ikke fortryde at investere i et af de mange flotte smykker fra Calvin Klein!

Armani

Sidst, men bestemt ikke mindst på listen er smykkemærket Armani. Ligesom med mærket Calvin Klein, tror mange, at Armani blot producerer lækkert tøj. Derfor bliver de overraskede, når de lærer, at mærket Armani faktisk også producerer smukke smykker til mænd! En af de primære fordele ved Armani smykkerne er, at de ikke koster en hel bondegård. Du kan finde en lang række kvalitetsrige smykker til lave priser.

Nu er du klar til at finde de perfekte smykker til mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>