Få malet til den nye baby

Er der en lille en på vej? Måske endda den første? I så fald har du og din partner sikkert mange ting I gerne vil nå inden, da alle ved, at man ikke har meget tid og overskud efter fødslen. Nogle ting får de fleste ordnet, såsom at skaffe en seng til baby, og eventuelt en bæresele eller barnevogn. Men i denne lille artikel vil jeg se på noget, som mange desværre glemmer at få gjort, og derfor får udskudt i årevis bagefter. Det er ny maling på væggene!

Mal fordi

Det er en stor gave til jer selv at få malet det nye børneværelse, fordi det er her jeres lille guldklump kommer til at tilbringe en stor del af sin tid. Uanset om det er mens der bliver skiftet, leget på gulvet, eller puttet, så er det ofte i børneværelset. Derfor er det rart at det visuelle er i orden, og at der ikke er triste og gamle nuancer af hvid på væggene. Omvendt, så har de færreste lyst til at male mens man har en lille baby, fordi man ikke vil have at baby skal tilbringe tid i et nymalet værelse. Tiden til at få malet er derfor nogle måneder inden fødslen, så et smukt og helt afdampet værelse står klar.

Nemt og billigt

Det er ligetil og ikke særlig dyrt at finde en lokal maler på nettet. Nogle håndværksopgaver løber op i mange penge, men at få malet et børneværelse, det er ikke dyrt. Og mens maleren er der, kan I jo ligeså godt også få malet køkkenet for eksempel, da det ofte trænger. Smut på nettet og søg efter lokale malere oversigt, og så er der stensikkert gode resultater. Nogle sider tilbyder endda gratis at indhente tilbud fra lokale malere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>