Træt af at læse ligegyldige nyheder – to brugbare tips til at finde interessante medier

Du kender det sikkert, du bevæger dig ind på BT eller Ekstra Bladets hjemmeside, men du bliver udelukkende mødt af ligegyldige overskrifter, hvor der ikke gemmer sig en historie, når du kommer længere ned i artiklen. Det er spild af din tid, og derfor får du ikke læst de interessante nyheder, som ellers er derude et sted. Derfor skal vi blive bedre til at finde måder, hvorpå vi bliver eksponeret for emner, der faktisk interesserer os. En måde man kan gøre dette på, er at udskifte BT og Ekstra Bladet med medier, der har deres helt egen niche.

Find din nicheside på internettet

Et tænkt eksempel kunne være, at du interesserer dig helt vildt for servicefaget. Men hvordan finder du nyheder, der omhandler denne branche? Her bliver Google din bedste ven, prøv f.eks. at søge på servicenyheder, og så vil du helt sikkert blive præsenteret for en masse forskellige sider. Hvis det var et heldigt gæt, og du interesserer dig for nyheder, kan du klikke her, og så vil du finde en af disse omtalte sider. Hvis dine interesser er andetsteds, så handler det bare om, at du søger på det i stedet for, og så vil du helt sikkert kunne nå frem til det ønskede resultat. Hvis der ikke findes konkrete sider dedikeret til din specifikke interesse, så kan Google stadig hjælpe dig, idet den så finder artikler omhandlende det ønskede emne på de forskellige store medier med en bred dækning af nyheder.

Til dig med en stor nysgerrighed

Hvis du ikke er så nicheorienteret, men ønsker at læse lidt om det hele, så har du også muligheden for dette. Prøv f.eks. at klikke her, og se hvordan du også kan læse nyheder. Her bliver du præsenteret for alverdens pressemeddelelser, nogen historier finder du også i andre medier, men andre læses her udelukkende. Det er din mulighed for at få et kig på virksomheders pressemeddelelser fra rundt om i landet. Der er noget for enhver smag, og der er en masse at gå i gang med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>