Undgå problemer med dyr på din rejse

Når man er udenlands kan man hurtigt støde på en hel masse dyr, både inde i byen og ude på landet. Men man kan ikke regne med at de lokales forhold til dyrene, reglerne for hvordan man omgåes dem, om de er giftige er det samme som herhjemme.

Må man fodre kattene

Du vil måske opleve at der er mange katte især i nærheden af restauranterne. Højst sandsynligt ser de ikke helt lige så raske og flotte ud som dem du ser i Danmark. Dette skyldes måske at de som sådan ikke har en ejer, eller i hvertfald er overladt meget til sig selv og derfor er de i og for sig vilde katte. 

Derfor bør du være lidt forsigtig inden du tager kontakt til en kat, det er ikke sikkert det kan lide at blive kælet med. Dernæst kan du risikere at der pludselig kommer rigtig mange kate når du begynder at fodre dem. 

Vil du fodre dem, så kan spørgsmål som må katte få rejer.

Hundene er efter mig 

Nogle steder findes der også mange hunde. Selvom det er naturligt at man løber væk fra dem eller skynder sig ekstra meget på sin cykel, så er det ikke altid en god løsning, det kan få dem opildnet endnu mere til at ville løbe efter dig. Er på du gåben, så kan en paraply som kan skydes op, være et godt værn mod hundene. 

Måske ser du nogle helt andre racer end du er vant til og får behov for at vide noget om gigant hunderacer

Husk på at da disse hunde lever ret frit kan der være en risiko for at de har visse sygdomme, så søg straks læge hvis du bliver bidt.

Husedderkoppen

I lande hvor der findes giftige edderkopper, så ses det nogle gange at man har en meget stor edderkop inde i huset. Måske er din naturlige reaktion at den skal slåes ihjel, den er jo både stor, ulækker og måske også giftig. Men i visse kulturer så har man denne store edderkop fordi den netop ikke er giftig men derimod spiser de giftige edderkopper. Så spørg hellere nogle lokale inden du går på jagt med spaden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>